Over ons

Steda is opgericht in 1997 als marktonderzoekbureau voor dienstverleners. Research is nog steeds één van onze specialismen, maar we zijn ook in andere rollen betrokken bij organisatieontwikkeling. 

Als MKB organisatie (Stef, Klaartje, Niels, Peter) bieden we laagdrempelig contact en verliezen we geen energie met lange meetings. Alles draait om uw project. We zijn kritisch en werken met aandacht. Omdat we dat intrinsiek zo willen, maar ook vanuit de overtuiging dat het echte onderscheid van mensen komt, zeker een sterk technologische wereld.

  • We doneren jaarlijks aan enkele vaste goede doelen
  • We ondersteunen een kindje in Oeganda via een sponsorprogramma
  • We doen jaarlijks onbezoldigd een project voor een maatschappelijke instelling

Missie & Visie

Steda wil eraan bijdragen dat organisaties en hun producten/diensten beter aansluiten bij hun klant, dat meer medewerkers zich betrokken voelen bij de klant en dat succes met plezier wordt behaald.

Plezier in werk maakt organisaties sterk: betrokken, creatief, gericht op de prestatie. Dit begint met focus en trots voelen voor je product of dienst. Energie komt van ‘de juiste dingen doen’. Daar ligt een enorm potentieel om de motivatie en betrokkenheid van mensen in organisaties te vergroten.

Uiteindelijk gaat het om de gebruiker van je product of dienst. Positieve organisaties hebben de blik naar buiten en weten de klant ‘levend’ te maken in hun cultuur. Oprechte interesse en gerichtheid op de klant, als bindmiddel in je organisatie voor effectief en prettig samenwerken.

Daar waar het vastgelopen is, zijn wij in staat om ontwikkeling mogelijk te maken. We helpen mensen en organisaties om te prioriteren en we nemen mensen positief mee in het proces. We doen dit door goed onderzoek te doen en de juiste kennis aan te reiken, met krachtige procesbegeleidende vaardigheden.

►De juiste dingen doen motiveert.